+38 (044) 33 43 249 Увійти
+38 (044) 33 43 249
Увійти

Політика конфіденційності

ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР (ОФЕРТА) на замовлення, придбання, продаж і доставлення товарів

Цей договір між ТОВ «ПРОСТО ПОШТА», надалі «Виконавець» і користувачем послугами інтернет-сайту, надалі – «Покупець», є договором на агентські послуги на замовлення, придбання та доставлення товарів на інтернет-майданчику prostoposhta.com на наступних умовах.

  1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

1.1.Публічна оферта (далі-«Оферта») – публічна пропозиція Виконавця, адресована невизначеному колу осіб, укласти з «Виконавцем» договір на замовлення, придбання, продаж і доставлення Товару дистанційним способом (далі – «Договір») на умовах, що містяться в цій «Оферті», включаючи всі Додатки.

1.2. Замовлення – рішення «Покупця» замовити Товар і його доставку, оформлене на інтернет-майданчику та / або доручення на придбання і доставку Товарів.

1.3. «Виконавець» надає послуги в порядку, передбаченому цим договором, в рамках чинного законодавства України, а також відповідно до вимог міжнародно-правових  актів.

  1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

2.1. «Виконавець» зобов’язується надати «Покупцеві» Послуги з купівлі товарів на інтернет-майданчику prostoposhta.com (далі “Послуги”) на умовах цього договору

2.2. За свої послуги «Виконавець» утримує з «Покупця» комісію.

  1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

3.1. Наведена нижче інформація є офіційною пропозицією (офертою) будь-якій фізичній особі (далі – «Покупець») укласти договір на замовлення, придбання, продаж і доставлення Товару. Зазначений договір є публічним, тобто, відповідно до статті 633 Цивільного кодексу України його умови однакові для всіх покупців.

3.2. Згідно зі статтею 642 Цивільного Кодексу України повним і беззастережним прийняттям умов даної пропозиції (оферти), що підтверджує укладення Договору на запропонованих нижче умовах, є факт оформлення та підтвердження замовлення.

3.3. Оформлюючи Замовлення «Покупець» підтверджує узгодження і безумовне прийняття ним умов цієї пропозиції (оферти).

3.4. Укладаючи Договір (тобто, приймаючи умови цієї Пропозиції (Пропоновані можливості) шляхом оформлення Замовлення), «Покупець» підтверджує наступне:

а) «Покупець» цілком і повністю ознайомлений і згоден з умовами цієї пропозиції (оферти);

б) Він дає дозвіл на збір, обробку та передачу персональних даних на умовах, визначених нижче в застереженні щодо збору, обробки та передачі персональних даних дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього терміну дії Договору, а також протягом необмеженого терміну після закінчення його дії. Крім цього, укладенням Договору «Покупець» підтверджує, що він повідомлений (без додаткового повідомлення) про права, встановлені Законом України “Про захист персональних даних”, про цілі збору даних, а також про те, що його персональні дані передаються Продавцю з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. «Покупець» також погоджується з тим, що «Виконавець» має право надавати доступ та передавати його персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень «Покупцю», не змінюючи при цьому мети обробки персональних даних. Обсяг прав Покупця, як суб’єкта персональних даних відповідно до Закону України “Про захист персональних даних” йому відомі та зрозумілі.

  1. ЦІНА ТОВАРУ

4.1. Ціна на кожну позицію Товару вказана на сайті.  «Покупець» самостійно здійснює вибір товару на інтернет-майданчику prostoposhta.com. Замовлення буде вважатися сформованим, тільки з моменту надходження грошей за нього.

4.2. За свої послуги «Виконавець» утримує з «Покупця» комісію.

4.3. При формуванні замовлення «Виконавець» може розрахувати приблизну вартість доставлення товару або повідомляє вартість Покупцеві при оформленні замовлення Оператором. Ціна Товарів і Послуг вказується в доларах США і перераховується в гривні по курсу НБУ на дату проведення розрахунків.

4.4. Зобов’язання «Покупця» по оплаті Товару вважаються виконаними з моменту надходження «Виконавцю» грошових коштів.

4.5. Розрахунки між «Виконавцем» та «Покупцем» за Товар здійснюються способами, зазначеними на сайті prostoposhta.com в розділі «ДОСТАВЛЕННЯ І ОПЛАТА».

  1. ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ

5.1. Замовлення Товару здійснюється «Покупцем» самостійно або через Оператора по телефону: +38 044 3343249, +38 067 1893249, +38 093 1893249.

5.2. Реєстрація потрібна для доступу «Покупця» до персоналізованої інформації та надання додаткових можливостей роботи з сайтом Інтернет-магазину. При реєстрації на сайті Інтернет-магазину «Покупець» зобов’язується надати наступну реєстраційну інформацію:

5.2.1. Прізвище, ім’я, по батькові «Покупця» або вказаної ним особи (одержувача);

5.2.2. Адреса, за якою слід доставити Товар (якщо доставлення до адреси Покупця);

5.2.3. Адреса електронної пошти;

5.2.4. Контактний телефон.

5.3. Найменування, кількість, артикул, ціна, точну вагу, розмір обраного «Покупцем» Товару вказуються в кошику «Покупця» на сайті Інтернет-магазину.

5.4. Якщо «Виконавцю» необхідна додаткова інформація, він має право запросити її у «Покупця». У разі ненадання необхідної інформації «Покупцем», «Виконавець» не несе відповідальності за надання якісної послуги «Покупцю» при купівлі товарів в інтернет-магазині.

5.5. При оформленні Замовлення через Оператора «Покупець» зобов’язується надати інформацію, зазначену в п. 5.2. цієї Оферти.

5.6. Прийняття «Покупцем» умов цієї Оферти здійснюється за допомогою внесення «Покупцем» відповідних даних в реєстраційну форму на сайті Інтернет-магазину або при оформленні Замовлення через Оператора. Після оформлення Замовлення через Оператора дані про «Покупця» реєструються в базі даних Виконавця.

5.7. «Покупець» несе відповідальність за достовірність наданої інформації при оформленні Замовлення.

5.8.Договір дистанційним способом між «Виконавцем» та «Покупцем» вважається укладеним з моменту електронного оформлення замовлення на сервісі сайту інтернет-магазину або видачі «Виконавцем» «Покупцеві» касового або товарного чеку або іншого документа, що підтверджує оплату Товару.

5.9. Здійснюючи  Замовлення в Інтернет-магазині, «Покупець» підтверджує, що він знайомий і згоден з умовами Договору оферти, умови йому зрозумілі та беззастережно приймаються.

5.10. Перед замовленням товару «Покупець» зобов’язується ознайомитися з переліком товарів, заборонених до пересилання поштовими / кур’єрськими службами країни  «Покупця» і з умовами митного оформлення товарів, замовлених в інтернет-магазинах.

5.11. Не підлягають оподаткуванню товари від одного відправника в одній депеші або в одному вантажі, сумарна фактурна вартість яких не перевищує еквівалент 100 євро на одного одержувача.

5.12.Товари, що переміщуються за адресою одного одержувача в одній депеші від одного відправника, за адресою одного одержувача в одному вантажі експрес перевізника від одного відправника у МЕВ, або їх сумарна фактурна з вартість перевищує еквівалент 100 євро, обкладаються митом та податком на додану вартість відповідно до Податкового кодексу України.

5.13. «Виконавець» не несе відповідальності за достовірність інформації за розміром, кольором, якістю та іншими параметрами, представленої Продавцем в описі на сторінці товару (якщо не вибрана послуга «Перевірка Товару»)

5.14. Товар повинен бути упакований з урахуванням максимальної безпеки для пересилання.

5.15 «Виконавець» несе відповідальність за доставлення посилки /транспортування вантажу зі складу в Гуанджоу до обраного клієнтом відділення Нової Пошти на території України

5.16. ВІДПРАВЛЕННЯ ЗАБОРОНЕНІ ДЛЯ ТРАНСПОРТУВАННЯ

  • гроші (монети, готівка, валюта, чеки, кредитні картки і т.д.)
  • цінні папери, чеки, чекові книжки, облігації
  • оригінали паспортів, посвідчень особи, трудових книжок, військових квитків, дипломів,
  • свідоцтв (про народження, смерть, шлюб), дозволів на носіння зброї і т.д.
  • ювелірні вироби, дорогоцінні камені, дорогоцінні метали
  • вогнепальну зброю,її складові, боєприпаси
  • вантажі, що вимагають спеціального температурного режиму
  • вантажі відправлені на адресу іноземних судів, банків, виконавчих служб, в поштові скриньки
  • небезпечні або горючі матеріали:
  • бенгальські вогні
  • гази в будь-якій упаковці, перцевий і сльозоточивий газ в тому числі
  • горючі рідини, духи, одеколони, лаки для нігтів і т.д.
  • нафтопродукти, будь-який вид палива і порожніємності від нього, зразки бункерного масла (для аналізів), вугілля, пеллет, дров, нафтопродуктів
  • хімічні речовини (порошок або рідина)
  • лакофарбові вироби, фарби і розчинники до них
  • радіоактивні матеріали
  • антикорозійні речовини
  • очисники труб
  • речовини багаті киснем
  • ємностіз аерозолями
  • живі тварини та продукти тваринного походження
  • рослини, продукти рослинного походження (наприклад, рослинна олія)
  • алкогольні напої
  • безалкогольні напої, рідини
  • антикваріат (вт.ч. антикварні книги), твори мистецтва, предмети, які є національною, історичної або культурной цінністю, визначається законодавствами країн імпорту і експорту
  • азбест
  • хутро, шкури тварин, чучела тварин, птахів, комах
  • оцет
  • табак і тютюнові вироби
  • наркотичні речовини
  • порнографічні матеріали
  • продукти, які швидко псуються
  • продукти харчування відправлені від фізичних осіб
  • вантажі медичного призначення, медичні препарати і зразки відправлені від фізичних осіб
  • холодильне обладнання
  • автомобільні номерні знаки
  • людські останки, прах
  • військова амуніція
  • батарейки
  • носії інформації з закритим доступом для зчитування: ноутбуки, диски,флешки з кодом доступу
  • підакцизні товари
  • товари подвійного призначення, що підлягають експортному контролю
  • власність, ввезення якої заборонено законами або місцевими органами будь-якої країни, в якуабо через яку може слідувати відправлення
  • будь-яке відправлення, що заборонено законодавством, яке могло б привести до пошкодженняабо затримки даного відправлення чи інших відправлень
  • власність, транспортування якої заборонена будь-яким законом, регулюванням або статутомбудь-якого федерального, державного або місцевого органу влади будь-якої країни з або через яку може бути здійснено транспортування
  • контрафактна, фальсифікована продукція
  1. ДОСТАВКА І ПЕРЕДАЧА ТОВАРУ ПОКУПЦЮ

6.1. Способи, порядок і терміни доставлення товарів вказані на сайті в розділі «ДОСТАВЛЕННЯ І ОПЛАТА». Порядок і умови доставлення замовленого товару «Покупець» узгоджує з оператором інтернет-магазину в момент оформлення покупки.

6.2. Право власності та ризик випадкової втрати або пошкодження товару переходить до «Покупця» з моменту отримання товару шляхом  підписання Сторонами товарного чека і / або замовлення (і / або доручення на придбання і доставку товару) на доставку.

6.3. Доставлення товару здійснюється відповідно до умов доставки, із залученням третіх осіб (перевізника).

6.4. При отриманні товару «Покупець» в присутності представника кур’єра має перевірити відповідність Товару якісним і кількісним характеристикам, (найменування товару, кількість, комплектність, термін придатності).

6.5. «Покупець» при прийманні товару підтверджує своїм підписом в товарному чеку і / або замовленні на доставку товарів, що не має претензій до кількості товару, зовнішнього вигляду і комплектування товару.

  1. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

7.1. «Виконавець» не несе відповідальності за шкоду, заподіяну «Покупцю» внаслідок неналежного використання Товарів, попередньо замовленого на інтернет-майданчику prostoposhta.com.

7.2. «Виконавець» не несе відповідальності за неналежне, несвоєчасне виконання Замовлень і своїх зобов’язань в разі надання «Покупцем» недостовірної або помилкової інформації.

7.3. «Виконавець» і «Покупець» несуть відповідальність за виконання своїх зобов’язань відповідно до чинного законодавства України та положень цього Договору.

7.4. «Виконавець» або «Покупець» звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання своїх зобов’язань, якщо невиконання є наслідком форс-мажорних обставин як: війна або військові дії, землетрус, повінь, пожежа та інші стихійні лиха, що виникли незалежно від волі «Виконавця» і / або «Покупця» після укладення цього договору. Сторона, яка не може виконати свої зобов’язання, негайно повідомляє про це іншу Сторону.

8.РЕКВІЗИТИ

ТОВ «ПРОСТО ПОШТА»

Адреса: 02094, м. Київ, вулиця Магнітогорська, будинок 1а

Поточний рахунок у національній валюті: 26007528401

Код ЕДРПОУ: 1 066 102 0000 016027

Ваше замовлення успішно прийнятий! Після обробки наш менеджер зв'яжеться з Вами.

Ви успішно підписалися на оновлення!